kinderfeestje suppen

Kinderfeestje

Het sportiefste en spannendste kinderfeestje dat je ooit hebt gehad Je kan ook een Stand Up Paddle Partijtje doen! Maak een mooi rondje door de grachten van Haarlem met je vriendjes en/of vriendinnetjes. Jullie krijgen wetsuits aan wanneer dat nodig is én eigen paddel! Supercool. Vanaf 10 jaar varen we door de grachten van Haarlem en vanaf 8 jaar suppen we door het park. Het is feest vanaf 6 deelnemers. Kosten: €25,- per persoon. WhatsApp 06 5136 9338 of mail Floor.

suppen kinderfeestje

Suppen met je bedrijf of organisatie

Dat is weer eens iets anders Supadventures biedt speciaal voor bedrijven een compleet en afwisselend programma. In teams ongeveer 20  deelnemers suppen we door de grachten van Haarlem. Vanaf het water bekijken uw medewerkers op een actieve manier Haarlem met andere ogen.We bezorgen groepen tot 250 personen een onvergetelijke middag en avond, waarbij we compleet een arrangement samenstellen dat past bij uw organisatie en uw budget. Suppen kan bijvoorbeeld worden afgewisseld met een drankje bij Zuidam aan het Spaarne of aan tafel bij het Dolhuys aan de Schotersingel. We regelen alles. Bijna alles is mogelijk vanaf € 25 per persoon organiseren we een sportief en spannend evenement, waarbij wij u volledig ontzorgen. Suppen kan van eind maart tot half oktober. Voor het een onvergetelijke middag App of bel 0651369338 of mail Floor.

Suppen met school

Master supadventures biedt speciaal voor middelbare scholieren en basisschool leerlingen een volledig en afwisselend programma van 2,5 uur. We gaan in verschillende SUP teams van max.15 leerlingen het water op. Dit doen we door de grachten van Haarlem. De leerlingen die niet op een board staan gaan het museum het Dolhuys in. Waar ze een rondleiding krijgen door de verschillende tentoonstellingen. Vanaf €25 per persoon ( maximaal 30 leerlingen per groep) organiseren we dit sportieve en spannend evenement, waarbij wij u volledig ontzorgen en rekening houden met uw wensen. Mochten er meerdere groepen van uw school gebruik willen maken van dit speciale arrangement, gelden er aangepaste tarieven. Suppen kan van eind maart tot eind oktober.

suppen met school